Sausį prasidės antroji jaunųjų žurnalistų ugdymo programos dalis

VŠĮ Nacionalinio socialinės integracijos instituto Media4Change komanda paskelbė, jog Sausio 6-8 dienomis nacionaliniame socialinės integracijos institute vyks antroji jaunųjų žurnalistų ugdymo programos dalis.

Pirmoji mokymų dalis vyko Spalio mėnesį. Joje moksleiviai ir bakalauro pirmo kurso studentai galėjo bendrauti su Lietuvos analitinės ir tiriamosios žurnalistikos meistrais, pasisemti iš jų žinių apie žurnalistikos principus bei etiką, interviu techniką ir kitus žurnalistinio darbo aspektus, taip pat susipažinti su įstatymais, pagal kuriuos dirba žurnalistai. Antrojoje dalyje dalyviai pristatys savo parengtus pirmuosius žurnalistinius darbus, kurie bus aptariami su profesionalais.

Geriausiai pasirodžiusiems bus sudaryta galimybė vykti į stovyklą MediaBarCamp2017, kurioje bus semiamasi profesionalios žurnalistikos patirties iš geriausių analitinės ir tiriamosios žurnalistikos specialistų. Organizatorių teigimu, tokios jauniesiems žurnalistams skirtos programos Lietuvoje iki šiol nėra buvę.

Patalpinta: Auditorija