LGL kviečia žurnalistikos studentus dalyvauti diskusijoje

Nacionalinė LGBT* teisių organizacija LGL kartu su tarptautiniais partneriais įgyvendina Europos Komisijos lėšomis finansuojamą projektą „Pasipriešinti transfobiniams, homofobiniams ir bifobiniams stereotipams per geresnį reprezentavimą žiniasklaidoje“ (E.T.HO.S.). Viena iš prioritetinių projekto „E.T.HO.S.“ veiklų – grupinė diskusija su žurnalistikos studentais.

Žurnalistikos studentai kviečiami dalyvauti grupinėje diskusijoje apie LGBT asmenų reprezentavimą žiniasklaidoje, kuri vyks 2018 m. gegužės 23 dieną 10.00-12.00 val. „Corner“ viešbučio (T. Ševčenkos g. 16, Vilnius) „Vertice“ salėje (II a.).

Registruotis dalyvauti grupinėje diskusijoje galima užpildant šią elektroninę registracijos formą: https://bit.ly/2jmr90j

Organizatorių teigimu, dalyvavimas šiame tyrime reikšmingai prisidėtų prie pastangų sprendžiant su nepageidaujamu homofobijos, bifobijos ir transfobijos reiškiniu žiniasklaidoje susijusius iššūkius.

Išsamesnė informaciją apie „E.T.HO.S.“ projektą ir atliekamą tyrimą: http://www.lgl.lt/naujienos/lgl-kviecia-zurnalistikos-studentus-dalyvauti-diskusijoje/

Patalpinta: Auditorija