Tiriamosios žurnalistikos dirbtuvės

Dėmesio! Registracija į dirbtuves pratęsta iki spalio 8 dienos!

Vyksta atranka į Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto ir Arizonos valstijos universiteto (JAV)  Walter Cronkite žurnalistikos mokyklos organizuojamas tiriamosios žurnalistikos dirbtuves.

Dirbtuvės truks tris mėnesius, per juos dalyviai grupėmis turės paruošti žurnalistinius darbus ir pritaikyti juose tiriamosios žurnalistikos principus. Užbaigti tekstai bus išspausdinti specialiame „Universiteto žurnalisto“ numeryje.

Darbams vadovaus bei kassavaitinius seminarus ves Arizonos universiteto dėstytojai prof. B. William Silcock ir Julia Wallace, o taip pat žinomi Lietuvos žurnalistai – Liucija Zubrutė (Verslo žinios), Šarūnas Černiauskas (15min.lt), Jurga Tvaskienė (Delfi.lt), Dovydas Pancerovas (15min.lt) ir Birutė Davidonytė (15min.lt). Užsiėmimai su dėstytojais iš JAV vyks nuotoliniu būdu.

Norintys dalyvauti atrankoje turi iki spalio 8 d. (imtinai) atsiųsti motyvacinį laišką (iki 1500 spaudos ženklų) adresu valius.venckunas@kf.vu.lt arba zygimantas.mitkus@kf.vu.lt.

Dirbtuvių seminarai vyks spalio-gruodžio mėn., atskirai nuo įprastų paskaitų, anglų ir lietuvių kalbomis. Dalyvauti atrankoje gali visi VU KF bakalauro ir magistro studentai.

Patalpinta: Auditorija