Iššūkiai tinklaveikos visuomenei

(iš dešinės) prof. dr. Thomas Hylland Eriksen (Norvegija), prof. dr. Eugène Loos ir prof. dr. Pieter van Mensch (Olandija).
(iš dešinės) prof. dr. Thomas Hylland Eriksen (Norvegija), prof. dr. Eugène Loos ir prof. dr. Pieter van Mensch (Olandija).

Birželio 19 d. Komunikacijos fakultete prasidės mokslinė konferencija „Komunikacijos ir informacijos mokslai tinklaveikos visuomenėje: patirtys ir įžvalgos. II“. Pranešimus skaitys ne tik iškilūs Lietuvos mokslininkai, bet ir gerai žinomi tyrėjai iš viso pasaulio.

Tinklaveika jau yra neatsiejama kasdienybės dalis, vis plačiau apimanti įvairias žmogaus gyvenimo sritis, keičianti ne tik bendravimo įpročius, bet ir tradicinę socialinę struktūrą, organizacijų ir institucijų vaidmenis. Tinklaveikos amžius, be jokių abejonių, suteikia naujų galimybių tiek žmogui, tiek efektyvesnei institucijų veiklai, tiek komunikacijos ir informacijos mokslų plėtrai.

Apie šiuolaikinių technologijų iššūkius visuomenei kalbės pasaulinio lygio mokslininkai: prof. dr. Anne Gilliland (JAV), prof. dr. Thomas Hyllandas Eriksenas (Norvegija), prof. dr. Eugène Loosas (Olandija), prof. dr. Pieteris van Menschas (Olandija), doc. dr. Andres Jõesaaras (Estija).

Visą konferencijos programą galite rasti čia: www.conference.kf.vu.lt

Renginys vyks Komunikacijos fakultete bei Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre. Jis yra atviras ir nemokamas.

Patalpinta: Auditorija