25-osios žurnalistų dienos – „leŽuDi’16“

Vilniaus universiteto žurnalistikos instituto studentai kviečia Jus dalyvauti 25-osiose, jubiliejinėse, žurnalistų dienose – „leŽuDi’16“, kurios vyks gegužės 4-7 dienomis. Tradiciškai paminėsime Lietuvos spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną, prisiminsime ką reiškia žodžio ir saviraiškos laisvė.

„leŽuDi‘16“ tema – Žiniasklaida ringe. Į dvikovas su žurnalistais stos socialinių tinklų atstovai, politikai, o žurnalisto asmeninis gyvenimas susikaus su profesine karjera. Kas laimės? Paaiškės organizuojamose diskusijose.

Po dvikovų bus galima atsipalaiduoti ir vakarą praleisti filmo peržiūroje. Norinčius ne tik stebėti žiniasklaidos ringo dvikovas, bet ir tapti jų dalyviais kviečiame į sporto varžybas ir protmūšį, kur galėsite pademonstruoti savo žinias.

Šeštadienį, gegužės 7 dieną 15 valandą, kviečiame į pagrindinį žurnalistų dienų renginį – uždaromąją popietę. Po intensyvių diskusijų žiniasklaidos ringe kviesime jaukiai pasišnekučiuoti, užkąsti, pasiklausyti muzikos ir praleisti šeštadienį su Universiteto bendruomene: dėstytojais, studentais, absolventas ir popietės svečiais.

Iki susitikimo žiniasklaidos ringe!

leŽuDi'16 programa

Patalpinta: Auditorija