Studentų dėmesiui: vyksta registracija į projektą „KomMedija“

„KomMedija“ įsibėgėja – jau trečius metus iš eilės visų Vilniaus aukštųjų mokyklų studentai kviečiami dalyvauti projekte, kur jų laukia ne tik teorinis, bet ir praktinis komunikacijos pažinimas. „KomMedijos“ organizatoriai ragina nedvejoti ir iki vasario 18 d. registruotis!

„KomMedijoje“ kiekvienas dalyvis turės galimybę sužinoti, kaip planuojami ryšiai su visuomene, formuojama įvaizdžio komunikacija ir vidinė komunikacija bei ruošiamas komunikacijos planas. Per dvi savaites įvyks 8 teorinės paskaitos, kurių metu kompetentingi lektoriai dalinsis savo patirtimi ir komunikacijos gudrybėmis. Šiemet projekte dalyvaus Andrius Gricius (Rinkodaros akademija), Arijus Katauskas ir Lina Venskaitytė (Nova Media), Orijana Mašalė (OMconsulting), Simona Vilkaitė (Socialus marketingas), Tomas Bartninkas (McCann Vilnius) ir Dalia Tautavičiūtė (SuperYou).

Projektas yra skirtas studentams ir įmonėms, todėl teorines žinias bus galima išbandyti praktiškai – bendradarbiaujant su jame dalyvaujančiomis kompanijomis. Vienos dienos kūrybinėse dirbtuvėse „KomMedijos“ dalyviai studentai generuos komunikacijos idėjas realioms įmonėms, o tikrais komunikacijos „profais“ pasijus kartu su įmonių atstovais kurdami komunikacijos planus. „KomMedija“ pasieks finalą, kai projekto dalyviai sukurtus komunikacijos planus pristatys įmonėms.

Visi studentai, norintys sužinoti, kaip vyksta koorporatyvinė komunikacija bei įgyti išskirtinės patirties dirbant su realių įmonių komunikacija, kviečiami registruotis projekto tinklalapyje: www.kommedija.lt

Patalpinta: Naujienos