Komunikacijos fakulteto auditorijoje – teisėjas, nespjaunantis į viešuosius ryšius

Pirmadienį, gegužės 13 dieną, 17 val. Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Komfariumo auditorijoje (JR6, Saulėtekio al.9, I aukštas) vyks Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėjo Audriaus Cinino paskaita „Teismų komunikacija“.

Audrius Cininas – teisėjas, rezonansinėje Garliavos pedofilijos byloje išgarsėjęs tuo, kad pirmą kartą Lietuvos istorijoje po nuosprendžio paskelbimo surengė spaudos konferenciją ir paaiškino nuosprendžio motyvus, yra retas šios gildijos atstovas, atvirai bendraujantis su žiniasklaida ir visuomene, viešai besiginčijantis su politikais dėl naujų įstatymų pakeitimų. Jis taip pat rengia tinklaraštį www.cininas.lt.

Paskaitoje išgirsite A. Cinino požiūrį į teismų komunikaciją kaip bendravimo su kitomis dviejomis valdžiomis instrumentą ir savo įvaizdžio formavimo priemonę. Jis papasakos apie institucijas, komunikuojančias teismų vardu arba apsimetančias, kad tai daro – teisėjus, Teismus, Teismų savivaldą, Nacionalinę teismų administraciją, teisėjų visuomenines organizacijas.

A. Cininas taip pat kalbės apie savo ginčą su Seimo nariu prof. Vytautu Juozapaičiu ir daug rezonanso sukėlusią Garliavos bylą.

Visi esate laukiami!

Patalpinta: Auditorija