Studente, išbandyk savo jėgas tarptautinėje komunikacijos ir informacijos konferencijoje!

vu_kf_smd_konferencija

Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Studentų mokslinė draugija (VU KF SMD) kviečia dalyvauti tarptautinėje mokslinėje konferencijoje „Komunikacijos ir informacijos iššūkiai“ vyksiančioje šių metų gegužės 20-22 dienomis.

Renginyje gali dalyvauti visų studijų pakopų komunikacijos ir informacijos mokslų studentai, taip pat jau akademinę patirtį turintys šios srities mokslininkai. Laukiami ne tik Vilniaus universiteto, bet ir kitų aukštųjų mokyklų atstovai.

Susidomėjusieji turėtų parengti 10 minučių trukmės mokslinio pobūdžio pranešimus informacijos ir komunikacijos tematika. Pranešimai gali remtis tyrimais, atliktais ruošiant kursinius, bakalauro, magistro ar doktorantūros darbus.

Dalyvių registracija vyksta iki gegužės 11 d. el. paštu konferencija.kfsmd@gmail.com. Registruojantis reikėtų nurodyti savo vardą ir pavardę, pranešimo temą, mokslinį jo vadovą, aukštąją mokyklą bei studijų programą ir pakopą.

Metodinius nurodymus atitinkančias bei visiškai pabaigtas mokslo publikacijas privalu pateikti iki gegužės 16 d.  Su reikalavimais galima susipažinti čia:  http://goo.gl/Mqtr2

Dalyvavimas konferencijoje visiems KF studentams suteikia papildomų balų stojant į bet kurią šio fakulteto magistro studijų programą.

Visi renginio metu pristatyti pranešimai bus publikuojami specialiame  elektroninio formato moksliniame leidinyje.

Mokslinę konferenciją kasmet pavasarį organizuoja Komunikacijos fakulteto Studentų mokslinė draugija.

Daugiau informacijos el. paštu: konferencija.kfsmd@gmail.com.