Apdovanota geriausia LRT televizijos praktikantė

sukackaite
VU žurnalistikos instituto studentė Jovita Sukackaitė įsitikinusi: pasirinko tinkamą profesiją. Lrt.lt nuotr.

Minint Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną,  Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto žurnalistikos bakalauro studijų programos studentė Jovita Sukackaitė apdovanota Lietuvos radijo ir televizijos komisijos (LRTK) diplomu už geriausią praktiką.

„Atlikti praktiką LRT televizijoje buvo ne tik smagu, čia įgijau daug patirties. Naujienų tarnyboje išbandžiau save rengdama reportažus įvairiomis temomis ir dar kartą įsitikinau, kad tikriausiai pasirinkau tinkamą profesiją. Džiaugiuosi, kad pateisinau praktikos vadovų lūkesčius“, – sako Jovita.

J. Sukackaitė apdovanota Žurnalistų sąjungos ir Žurnalistikos instituto organizuotame žurnalistų dienų renginyje „LeŽuDi 2013“. Praėjusią vasarą LRT televizijoje garso ir vaizdo praktiką atlikusios trečio kurso studentės profesionalumą įvertino ir LRT administracija. Nuo rugsėjo ji rengia reportažus visoms televizijos naujienų laidoms.

Specialiu diplomu už geriausią kūrybinį baigiamąjį darbą apdovanota ketvirtakursė žurnalistikos studentė Jogintė Bučinskaitė, rengusi reportažų ciklą „Naujas kraujas“ apie jaunuosius Lietuvos menininkus (vad. dr. Andrius Gudauskas) LRT televizijos laidai „Durys atsidaro“ .

Patalpinta: Lietuvoje, Naujienos