Vilniaus universiteto studentų mokslinė draugija kviečia į ketvirtąją tarptautinę komunikacijos ir informacijos konferenciją

VU_KF_SMD_plakatas

Balandžio 23-25 dienomis Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultete vyks ketvirtoji šio fakulteto studentų mokslinės draugijos organizuojama komunikacijos ir informacijos tarptautinė mokslinė konferencija. Konferencijos programoje numatyta per 30 pranešimų, kuriuos skaitys akademikai, savo sričių specialistai bei, žinoma, studentai. Šių metų konferencijos tema: „Komunikacijos ir informacijos iššūkiai“.

Renginio metu savo įžvalgomis dalinsis tokie žinomi žmonės kaip Lietuvos mokslų akademijos prezidentas, prof. habil. dr. Valdemaras Razumas, kalbėsiantis tema „Europa 2020: iššūkiai Lietuvos MTEP sistemai“ Lietuvos, Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto Tarybos narys, buvusio Lietuvos Respublikos prezidento V. Adamkaus patarėjas dr. Lauras Bielinis, skaitysiantis pranešimą „Politikos komunikacijos reiškimosi kriterijai“ ir Lietuvos Respublikos Seimo narys dr. Remigijus Šimašius, kuris dalinsis mintimis tema „Kaip socialinės medijos (ne)keičia valdžios veikimo“. Pranešimus taip pat skaitys ne tik visų studijų pakopų Komunikacijos, bet ir kitų fakultetų bei universitetų studentai.

Konferencijos kviestiniai svečiai
Konferencijos kviestiniai svečiai – Lauras Bielinis, Remigijus Šimašius ir Valdemaras Razumas

Ši mokslinė konferencija – svarbiausias Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Studentų mokslinės draugijos organizuojamas renginys, savo programos mastu ir pranešimų gausa aprėpiantis didžiąją dalį šiuo metu aktualių ir diskutuotinų temų, susijusių su svarbiausiais šių dienų visuomenės funkcionavimo veiksniais – informacija ir komunikacija. Tai renginys, kuriame vertingos ir sveiką kritišką mąstymą ugdančios informacijos pateikiama ypatingai daug.

Komunikacijos ir informacijos tarptautinė mokslo konferencija rengiama jau ketvirtus metus ir kiekvieną kartą yra vis didesnė, sulaukianti daugiau dėmesio tiek iš norinčių skaityti pranešimus, tiek iš lankytojų, todėl džiugu ir vėl pranešti, kad ji išlieka atvira visiems.

Studentų mokslinė draugija už pagalbą organizuojant konferenciją yra dėkinga konferencijos rėmėjams: „e-Star“ planšečių platintojams „Mikrovisatai“, „Orlen Lietuva“, leidyklai „Šviesa“ ir „Investuok.lt“.

Daugiau informacijos apie tarptautinę mokslinę komunikacijos ir informacijos konferenciją, Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Studentų mokslinę draugiją bei kitus jos organizuojamus renginius internete (www.smd.kf.vu.lt).