Išbandyk savo jėgas konferencijoje „Komunikacijos ir informacijos iššūkiai“!

VU_KF_SMD_konferencija (1)
Prieš metus vykusi studentų mokslinės draugijos organizuota konferencija „Kultūriniai ir ekonominiai socialinių tinklų efektai” buvo naudinga ne tik gausiai auditorijai, bet ir pranešėjams. Nuotr. iš VU KF SMD archyvo

Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Studentų mokslinė draugija (VU KF SMD) kviečia dalyvauti tarptautinėje mokslinėje konferencijoje „Komunikacijos ir informacijos iššūkiai“. Ji vyks š.m. balandžio 23-25 dienomis.

Renginyje gali dalyvauti visų studijų pakopų komunikacijos ir informacijos mokslų studentai, taip pat jau akademinę patirtį turintys šios srities mokslininkai. Laukiami ne tik Vilniaus universiteto, bet ir kitų aukštųjų mokyklų atstovai.

Susidomėjusieji turėtų parengti 10-15 minučių trukmės mokslinio pobūdžio pranešimus informacijos ir komunikacijos tematika. Pranešimai gali remtis tyrimais, atliktais ruošiant kursinius, bakalauro, magistro ar doktorantūros darbus.

Dalyvių registracija vyksta iki balandžio 5 d. el. paštu konferencija.kfsmd@gmail.com. Registruojantis reikėtų nurodyti savo vardą ir pavardę, pranešimo temą, mokslinį jo vadovą, aukštąją mokyklą bei studijų programą ir pakopą.

Metodinius nurodymus atitinkančias bei visiškai pabaigtas mokslo publikacijas privalu pateikti iki balandžio 17 d.  Su reikalavimais galima susipažinti čia:  http://goo.gl/Mqtr2

Vieną pranešimą gali rengti ir pristatyti daugiau, nei vienas žmogus. Pristatymo metu leidžiama naudoti ir papildomą iliustracinę medžiagą: skaidres, diagramas, vaizdo bei garso įrašus ir t.t.

Studentų mokslinės draugijos prezidentė Agnė Svetnickaitė sako, kad konferencija – tai galimybė parepetuoti prieš baigiamųjų darbų gynimus.

,,Dalyvavimas konferencijoje – tai puiki proga išbandyti save patį. Vis viena išauš diena, kai daugumai iš mūsų teks gintis savo baigiamąjį bakalauro darbą. Tad kodėl ši konferencija negalėtų tapti mažyte tokio gynimosi repeticija?“ – mano naujai išrinkta draugijos vadovė.

Ji taip pat priminė, jog dalyvavimas konferencijoje visiems KF studentams suteikia papildomų balų stojant į bet kurią šio fakulteto magistro studijų programą.

Mokslinę konferenciją kasmet pavasarį organizuoja Komunikacijos fakulteto Studentų mokslinė draugija. Ja siekiama vienyti fakulteto studentus ir mokslininkus, skatinti mokslo populiarinimo bei tiriamąją veiklą.

Visi renginio metu pristatyti pranešimai bus publikuojami specialiame  elektroninio formato moksliniame leidinyje.

Daugiau informacijos el. paštu: konferencija.kfsmd@gmail.com.