Komunikacijos fakulteto Studentų mokslinės draugijos laukia rinkimai

Studentų mokslinės draugijos nariai rinks naują vadovybę. VU KF SMD nuotr.

Vasario 15-ąją Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Studentų mokslinėje draugijoje (VU KF SMD) vyks kasmetiniai rinkimai. Jiems pasibaigus paaiškės naujos valdybos sudėtis ir koordinuojamų sričių vadovai.

Studentų mokslinės draugijos nariai rinks naują vadovybę. VU KF SMD nuotr.

Planuojama paskirti naujus ryšių su visuomene, žmogiškųjų išteklių, organizacinės ir administracinės veiklų, rinkodaros ir mokslo sričių koordinatorius. Taip pat bus renkamas draugijos prezidentas.

„Rinkimai reiškia nerimą dėl stabilumo ir ateities perspektyvų. To nerimo turime ir mes, nes nusimato dideli pokyčiai. Galbūt antrai kadencijai liksiu aš, galbūt pasitikėjimas manimi gerokai sumenko. Todėl rinkimai tikrai bus įdomūs“, –  įsitikinęs dabartinis VU KF SMD prezidentas Darius Verseckas.

Rinkimai bus uždari. Juose tiek pasyviai, tiek aktyviai, galės dalyvauti tik mokslinės draugijos nariai.

Jų metu D.Verseckas taip pat pristatys savo kadencijos veiklos ataskaitą. Joje turėtų būti įvardinti darbo metu padaryti pasiekimai ir klaidos. Žadama, jog ataskaitą po renginio bus galima pamatyti ir internetinėje erdvėje.

Remiantis organizacijos įstatais, prezidento kadencija trunka vienerius metus. Per VU KF SMD rinkimų istoriją dvi kadencijas išbūti pavyko tik Šarūnui Matulevičiui.

Kol kas kandidatų skaičius į prezidento postą nėra žinomas.