17 puslapis: kaip studentui susirasti darbą vasaros atostogoms?

Pagrindinėje temoje darbo paieškos specialistų teirausimės, kaip studentui susirasti darbą vasaros atostogoms. Kur reikia kreiptis, kokios socialinės garantijos, kokios populiariausios specialybės? Tai – tik keletas klausimų. Taip pat kalbėsime, kokius darbus ir sąlygas užsienyje siūlo privačios įdarbinimo agentūros. Savo klausimus ar pastebėjimus galėsite siųsti 17puslapis@startfm.lt.

Vilniaus universiteto Žygeivių klubas jau turi sukūręs 50-ies metų tradicijas. Kokios jos? Kas tai per klubas? Visa tai ir dar daugiau išgirsite Vitos reportaže, kurį ji rengė keliaudama kartu su žygiaiviais Ignalinos apylinkėse.

Kas rytą saulė vis kaitresnė, tad labai svarbu žinoti, kaip švelniai ir vienodai įdegti. Kokios pagrindinės klaidos deginantis ir kaip nuo to apsisaugoti? Kaip deginasi praeiviai? Apie tai kalbėsimės su kolegėmis Milda ir Juste, kurios šia tema pasidomėjo išsamiau.

Jeigu sudominome, mūsų klausykitės rytoj, gegužės 24 d., Start FM (www.startfm.lt arba 94.2 FM Vilniuje) eteryje nuo 16 iki 17 val.

Laidą ves Indrė ir Edvardas.

„Studentų eros“ radijo laida 17 puslapis” – ieškome atsakymų į Jums rūpimus klausimus.

Patalpinta: Žiniasklaida