Mokslo ir technologijų naujienos „DiscoveryNews“ svetainėje

„Discovery News“ svetainės naujienos
„Discovery News“ svetainės naujienos
Nuo 1998-ujų mokslo naujienų srityje pirmaujanti „Discovery“ kompanija, praturtino internetinį naujienų turinį, praėjusį pirmadienį oficialiai pranešdama apie naujos svetainės www.DiscoveryNews.com, skirtos mokslinėms ir technologinėms naujienoms, įkūrimą.

Akentuojančios mokslo ir technologijų  pažangą, pasaulinės žiniasklaidos kompanijos užduotis yra supažindinti visuomenę su ją supančia aplinka, pateikiant kokybišką ir originalią informaciją. Išsamus naujienų turinys apima įvairias kategorijas: svetainės lankytojai turės galimybę susipažinti su „paskutinės minutės“ istorijos, gamtos, medicinos, mokslo, technologijų naujienomis, pasirinkdami jiems tinakamiausią žinių pateikimo formą: vaizdo įrašus, nuotraukas, straipsnius ar intenetinius dienoraščius.

Generalinis svetainės direktorius, Miguel Monteverde, su „Discovery“ bendradarbiaujantis dvejus metus, teigė, jog per mėnesį „Discovery“ svetainę www.discovery.com aplanko penki milijonai skaitytojų, tačiau kol kas nesirįžtama prognozuoti, kokio lankytojų srauto sulauks ką tik įkurta  naujienų svetainė.

Didelis lankytojų srautas ir jų domėjimasis mokslo, medicinos, technologijų, gamtos, istorijos naujienomis turėjo įtakos „Discovery“ sprendimui atskirti naujienų kanalą ir įsteigti atskirą interneto svetainę. Joje dirbs dvidešimt penkių profesionalių žurnalistų komanda, rengianti originalius reportažus iš viso pasaulio ir pranešanti paskutines naujienas.

Patalpinta: Pasaulyje, Žiniasklaida