„The Economist“ žurnalas „Intelligent Life“ pasirodė ir lietuviškai

virselis1

Trečiadienį prekybos vietose pasirodė ketvirtinis žurnalas „Intelligent Life“, priklausantis garsaus britų savaitraščio „The Economist“ žurnalų šeimai. Lietuviškoji „Intelligent Life“ versija, kaip ir anglų kalba leidžiamas tarptautinis leidinys, pasirodys keturis kartus per metus – rudens, žiemos, pavasario ir vasaros pradžioje.

„Intelligent Life“ – aukščiausius žurnalistikos ir poligrafinės kokybės standartus atitinkantis žurnalas yra išskirtinis žiniasklaidos produktas, derinantis stilių, kultūrą, prabangą, analitiškumą ir nuomonių įvairovę.

Žurnalo temos – nuo stiliaus iki kelionių, nuo mados iki kultūros simbolių, nuo maisto ir vyno iki straipsnių, gvildenančių šių dienų aktualijas“, – pasakoja lietuviškojo „Intelligent Life“ redaktorius Ovidijus Lukošius.

Lietuviškoje „Intelligent Life“ versijoje bus ir dauguma tarptautinio leidinio publikacijų, ir Lietuvos autorių rašinių. Pastarieji sudarys iki penktadalio žurnalo apimties.

„Intelligent Life“ yra bendras „The Economist“ ir miesto kultūros žurnalo „Miesto IQ“ projektas. Žurnalą leis dukterinė koncerno „Scaent Baltic“ kompanija „Intelligent Media“.

Delfi.lt inf.

Patalpinta: Naujienos, Žiniasklaida