Advento vakaras suvienijo studentus, alumnus ir dėstytojus

Prieš didžiąsias metų šventes, gruodžio 21 dienos vakarą Šv, Jonų bažnyčioje įvyko jau tradicija tapęs Advento vakaras, kurį organizavo trečio kurso žurnalistikos studentai. Gausus būrys esamų ir buvusių studentų, dėstytojų susirinko jaukiai praleisti vakarą.

Urtės Korsakovaitės nuotr.Urtės Korsakovaitės nuotr.

Advento vakarą pradėjo giesmė „Tyli naktis“. Renginyje skambėjo esamų, buvusių žurnalistikos ir Lietuvos muzikos ir teatro akademijos studentų dainos. Dėstytojai Jolanta Mažylė, Andrius Gudauskas, Mantas Martišius džiaugėsi, kad buvę studentai prisijungia prie Advento vakaro. Visi jie linkėjo studentams tikėjimo, vilties ir meilės, niekada nepamiršti universiteto bei išlaikyti šią gražią tradiciją – sugrįžti į savo „namus“.

Vakaronės metu Žurnalistikos instituto direktorius Deimantas Jastramskis įteikė tris vardines V. Gedgaudo stipendijas. Jas gavo žurnalistikos trečio kurso studentai Aistė Žebrauskienė, Evelina Želvytė ir Rokas Rudzenskas. Šią stipendiją gauna studentai, kurių studijų rezultatai yra geriausi.

Žurnalistikos instituto bendruomenę aplankė ir Kalėdų senelis. Jis liepė užduoti visiems įdomius klausimus, kokių Kalėdų seneliui žurnalistai dažniausiai neužduoda, geriausių klausimų autoriai gavo po dovanėlę.

Vakaras baigėsi trečio kurso studentų daina „Palinkėk man gerų Kalėdų“, o toliau visi buvo kviečiami neišsiskirstyti ir toliau bendrauti prie vaišių stalo.

Patalpinta: Naujienos, Universitete