Kviečiame dalyvauti naujuose projektuose

Žurnalistas yra vertinamas pagal savo darbus. Žurnalistikos instituto studentams ką tik atsirado dvi naujos galimybės pasirūpinti savo vertinimu: UŽ kviečia dalyvauti naujuose projektuose bei pasinaudoti galimybė kurti publicistinius tekstus, turinčius išliekamąją vertę.

Baraa Al Halaby nuotrauka

1 projektas

Pabėgėlio portretas

Projekto tikslas – papasakoti visuomenei apie pabėgėlius ir jų problemas. Jis realizuojamas kartu su Jungtinių tautų pabėgėlių agentūra, įsteigusia specialius prizus geriausių darbų autoriams. Darbai taip pat bus publikuoti specialiame „Universiteto žurnalisto“ numeryje.

2 projektas

Tapk kritišku reporteriu!

Projekto tikslas – pademonstruoti, kaip gali veikti pilietinės žurnalistikos mechanizmai, bei užtikrinti žurnalistų ir jų istorijų dalyvių sąveiką. Šiais metais projekto akcentas – Lietuvos tautinės bendrijos. Projekto dalyviai kartu su bendrijas atstovaujančiais partneriais ieškos istorijų, kurios galėtų tapti straipsniais, reportažais, apybraižomis ir pan. Geriausi darbai bus publikuoti specialiajame „Universiteto žurnalisto“ numeryje.

 

Kaip registruotis?

Iki rugsėjo 25 d. (imtinai) pranešti apie norą dalyvauti projektuose koordinatoriui Viktorui Denisenko (el. p. viktor.denisenko@yahoo.com) arba UŽ redakcijai (el. p. valius.venckunas@kf.vu.lt).

Patalpinta: Auditorija