Prieš pirmininkavimą ES – informacinė sesija žurnalistams

SpareTomato (Flickr) nuotr.

„BVRG Burson-Marsteller“ agentūra kartu su Užsienio reikalų ministerija rengia informacinę sesiją žiniasklaidos atstovams, skirtą padėti geriau pasirengti visuomenės informavimui Europos Sąjungos politikos temomis Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai metu. Dalyvauti kviečiami žurnalistai, planuojantys rengti straipsnius pirmininkavimo temomis, o jiems negalint – kitus politikos ir aktualijų apžvalgininkus.

SpareTomato (Flickr) nuotr.

Sesija bus surengta vasario 14 dieną, nuo 8 val. 30 min. iki 16 val. 30 min., sostinės viešbutyje „Novotel“, Gedimino pr. 16.

Dalis sesijos vyks su naujai paskirtais ministerijų darbuotojais, atsakingais už komunikavimą pirmininkavimo metu, tad kartu tai bus proga susipažinti ir užmegzti kontaktus ateičiai.

Sesijos lektoriai – agentūros „Burson Marsteller“ Briuselio biuro konsultantai, turintys darbo patirties ES institucijose ir teikę konsultacijas Lenkijos pirmininkavimo metu, koncentruosis į praktinių žinių apie pirmininkavimo specifiką perteikimą.

Organizatoriai prašo pranešti apie planuojamą savo ar deleguojamo atstovų dalyvavimą elektroniniu paštu juste@bvrg.lt, taip pat atsakyti į klausimyną, kuris padės geriau pasiruošti sesijai.

Dalyvavimas informacinėje sesijoje nemokamas, dalyviai bus aprūpinti dalomąja medžiaga.

Kilus klausimams su organizatoriais galima susisiekti telefonu 85 2153377 arba elektroniniu paštu juste@bvrg.lt.

Patalpinta: Naujienos, Žiniasklaida