Žinių dalybos

Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Informacijos ir komunikacijos katedros vedėja  prof. dr. (HP) Z.Atkočiūnienė atidaro konferenciją.  Autorės nuotr.
Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Informacijos ir komunikacijos katedros vedėja prof. dr. (HP) Z.Atkočiūnienė atidaro konferenciją. Autorės nuotr.

Komunikacijos fakultete įvyko mokslinė konferencija „Informacijos ir komunikacijos teorijos ir praktikos raiškos“, kurią organizavo Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Informacijos ir komunikacijos katedra.

Mokslo renginyje dalyvavo pranešėjai ne tik iš Vilniaus, bet ir iš Vilniaus Gedimino technikos, Kauno technologijos, Klaipėdos universitetų, generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos, Minsko vadybos instituto.

Mokslininkai skaitė pranešimus labai įvairiomis temomis: nuo informacinių technologijų naujovių iki TV reklamos, žiniasklaidos teisinio reglamentavimo problemų. Informacijos ir komunikacijos katedros darbuotojai yra vieni aktyviausių informacijos, žinių, komunikacijos tyrėjų ir propaguotojų Lietuvoje – leidžiami mokslo leidiniai, rengiami ir publikuojami straipsniai, kuriuose analizuojamos visuomenės aktualijos, informacijos, komunikacijos, žinių teorijos problemos; rengiama studijų medžiaga, kuriami nuotoliniai mokymo kursai skirti nacionalinėms ir tarptautinėms studijų programoms, rengiami ir vykdomi Europos Sąjungos finansuojami projektai.

Prof. habil. dr. Adolfas Laimutis Telksnys skaito plenarinį pranešimą.
Prof. habil. dr. Adolfas Laimutis Telksnys skaito plenarinį pranešimą. Autorės nuotr.
Patalpinta: Naujienos