„Žiniamalės“ sutiktuvės

"Žiniamalės "  antrojo numerio viršelis.
"Žiniamalės " antrojo numerio viršelis.

Rugsėjo 13  dieną 13 valandą Žurnalistikos instituto Juozo Keliuočio auditorijoje įvyks Žurnalistikos magistrantūros studijų programos II kurso studentų išleisto žurnalo „Žiniamalė“ pristatymas. Tai antrasis šio mokomojo leidinio numeris, kurio pagrindinis objektas – komunikacija. Maloniai kviečiame dalyvauti „Žiniamalės“ sutiktuvėse Komunikacijos fakulteto darbuotojus ir studentus.

Žurnalo autoriai nagrinėjo opias bei kontroversiškas plataus komunikacijos ir informacijos mokslų lauko temas nuo A(rchyvistikos) iki Ž(urnalistikos). Ieškojo atsakymo į amžiną klausimą, kas yra komunikacija, mėgino įminti paslaptingą medijų mįslę. Kruopščiais potėpiais nutapė šiuolaikinio bibliotekininko portretą ir kritiškai pažvelgė į atminties išsaugojimo institucijų veiklą. Taip pat gilinosi į naują studijų programą, stengėsi atrasti kūrybos ir komunikacijos sąlyčio taškus; dairėsi, kur dingo Universiteto leidykla; gaudė „StartFM“ radijo bangas ir autorių teisių pažeidėjus. Sukūrė ir keletą autoportretų – objektyviai atskleidė žurnalisto darbo realijas.

Leidinio kūrėjai pusę metų ieškojo komunikacijos bėdų sprendimų. Visą sukauptą patirtį jie ir perteikia žurnalo publikacijose, per kurias tikisi užmegzti turiningą dialogą su skaitytojais.

Žurnalistikos magistrantūros studijų programos II kurso studentai

Patalpinta: Naujienos, Žiniasklaida