Nekasdienių susitikimų diena

Nekasdienių susitikimų dieną ir patys buvome priversti tapti nekasdieniais. Tad apsiginklavę rašymo priemonėmis, popieriumi, diktofonais, fotoaparatais bei kameromis šokome į knygos kvapų, įžymių žmonių, reklamos ir masės sukamą „Nekasdienių susitikimų dienos“ sūkurį.

Litexpo parodų rūmų duris pravėrėme nusiteikę bendrauti su žmonėmis, informuoti visuomenę apie tai, kas nutiks dar niekam neregėta ir negirdėta. Negana to, kai kurie mūsų analizavo priešpriešas, patys kūrė meninius tekstus ar sugebėjo pažvelgti į Knygų mugę dar nematytu kampu.

Susitikimai su talentingiausiais filosofinių, vaikiškų, istorinių knygų rašytojais, fotomenininkais, poetais, leidyklų atstovais padėjo giliau suvokti Knygų mugės paskirtį kultūriniam, socialiniam Lietuvos gyvenimui ir darsyk susimąstyti, kokią milžinišką įtaką turi parašytas žodis bei gyvas, nuoširdus, atviras bendravimas su žmogumi.

Visą šeštadienį pragyvenę Knygų mugėje galime lengviau atsikvėpti – mūsų darbą jau galite įvertinti ir jūs. Malonius, šiltus savo potyrius atiduodame jums raštu ir žodžiu. Tikimės, kad suprasite tinkamai, nes Nekasdienių susitikimų dieną ir patys buvome priversti tapti nekasdieniais.

Skaitykite šiame leidinyje.

Patalpinta: Komentarai, Naujienos