VILNIUS PAVASARĮ

Spalvos ir skoniai Vilniaus ritmu Pavasario audros Pirmieji vėjai Sostinė bunda Vilnius pavasarįDominykos Rūtos Gucevičiūtės nuotr.

Redakcijos žodis

Šis pavasaris pralėkė nejučia: iš pradžių nenorėjo trauktis žiemiški orai, o paskui sparčiu žingsniu atkeliavo karščiai. Trūko laiko pasigėrėti ne tik bundančia gamta, bet ir atgijusia sostine bei jos gyventojais.

„Universiteto žurnalistas“ nusprendė trumpam sugrįžti į tą gražų metų laiką. Ne, apie orą nekalbėsime, bet tai, kas vyko pavasarį Vilniuje – prisiminsime. Ir nors jau jaučiame vasarinę saulę, bet Jums, skaitytojai, trumpam atsuksime laiką atgal į kovo pradžią, kai žmonės atidarė pavasarinių rūbų spintas, į Vilnių atkeliavo ilgai lauktos meno parodos, buvo švenčiamos pirmosios pavasario šventės ir žaidžiamos sporto rungtynės. Taip pat šiuo metų laiku neišvengiamai kyla pavasarinių audrų, tad ir mūsų leidinyje jų šiek tiek bus.

Prižadame Jums, jog prisiminsite pavasarį, iš naujo užuosite jo kvapą ir mintyse tikrai pajusite visus aromatus. Gero skaitymo!

Redakcija

 

Redaktorė:
Akvilė Naginionytė
Kalbos redaktorės:
Kotryna Reimerytė
Aistė Pagirėnaitė
Korespondentai:
Dovilė Mėlinauskaitė
Luka Meškytė
Kristupas Naraškevičius
Marius Naruševičius
Paulius Olšauskas
Giedrė Paseckytė
Kristina Pažeraitė
Kristina Rancaitė

Leidinio redakcijos nuotrauka. Pauliaus Olšausko-nuotr.
Leidinio redakcijos nuotrauka. Pauliaus Olšausko-nuotr.

Leidinys parengtas
asist. Jonės Kučinskaitės
vadovaujamam kursui „Žurnalistikos žanrai“