Kūrybos palėpė
Kūrybos palėpė

Įkvėpimas yra. Kūryboje prievarta negelbsti Fotografija – neperspektyvu? Muzikos filosofija Sunkiausia jaunajam virtuvės profesionalui – užrašyti receptą Duetu per kūrybos podiumą Miško dvasia Jaunasis poetas P. Norvilas: „Kūryba man – kaip neįpareigojantys santykiai“ Žaidžiame „Žaislų turgų“* Spauskite ant palėpėje įsikūrusių daiktų.

Redakcijos žodis

Pravėrus senas sunkias ąžuolines duris staiga patenki į mažą, bet jaukią ir šviesią palėpę. Čia tave pasitinka ką tik iš orkaitės ištraukti viliojančiai kvepiantys keksiukai, didžiulis tave prajuokinantis žaislas, fotoaparatas, įamžinęs tiek nuostabių ir netikėtų akimirkų, linksmai šokdinęs ir meilę muzikai išugdęs gramofonas, krūvelė rinktinės poezijos knygų, kurios įkvėpė sukurti ne vieną eilėraštį, papuošalų dėžutė su gražiausiais rankų darbo dirbiniais bei kažkada stilingus dizainerių kurtus rūbus vilkėjęs manekenas.

Būtent šioje, mūsų, VU Komunikacijos fakulteto žurnalistikos bakalauro studijų programos studentų sukurtoje kūrybos palėpėje pasislėpę jaunųjų kūrėjų talentai. Suprantame, kad įkvėpimo kūrybai tenka ieškoti nuolatos. Dėl šios priežasties leidomės į kelionę susipažinti su jaunaisiais kūrėjais. Kelionės metu sužinojome kur jaunieji kūrėjai randa įkvėpimo ir originalių idėjų, kaip pajuto savo pašaukimą ir ar sunkus jų kelias į sėkmę. Sužinokite ir Jūs.

Redakcija

Projekto vadovas: lekt. dr. Andrius Gudauskas

Projekto koordinatorė: Viktorija Chockevičiūtė

Kalbos redaktorė: Fausta Radzevičiūtė

Projekto iliustratorė: Simona Voveriūnaitė

Rašto raiška:
Vadovė: lekt. dr. Jolanta Mažylė

Kamilė Matusevičiūtė
Silvija Raginaitė

Garso raiška:
Vadovė: lekt. Giedrė Čiužaitė

Monika Kasnikovskytė
Greta Klimkaitė
Gabrielė Kloniūnaitė
Justina Maciūnaitė
Justina Marcinkutė
Milda Noreikaitė

Vaizdo ir garso raiška:
Vadovas: lekt. dr. Andrius Gudauskas

Viktorija Chockevičiūtė
Fausta Radzevičiūtė
Augustas Stankevičius
Dainora Žalpytė
Brigita Žebrauskaitė

Redakcijos nuotrauka