Gidas po žurnalistikos institutą
Kas sieja kaimynus: bendros idėjos ar tik sienos? Universiteto radijo START FM užkulisiai Kas slepiasi už žurnalistikos instituto vadovybės durų Žurnalistikos institutas – ketvirtosios valdžios kalvė Žurnalistikos instituto istorija Universiteto žurnalistas – jaunųjų žurnalistų kalvė Interviu su Žurnalistikos instituto dėstytojais Kaip gyvena tie, kurie Žurnalistikos institute nestudijuoja ir nedėsto? Buvę ir dabartiniai Vilniaus universiteto žurnalistai: šios krypties studentams svarbiausia – praktika


* Spauskite langus ir duris

Redakcijos žodis

Senamiestyje, šalia vienos gražiausių šv. Onos bažnyčių, įsikūręs ir Žurnalistikos institutas. Nors ir nedidelis, tačiau tarp veiklos gausos, įdomių asmenybių ir tradicijų galite net pasiklysti. Todėl mes, Žurnalistikos instituto II kurso studentai, Jums paruošėme Žurnalistikos instituto gidą, kuriuo pasinaudoję geriau susipažinsite su institutu, o galbūt ir į čia dirbančius žmones pažvelgsite visai kitaip.

Ką laisvu laiku veikia kasdien matomi dėstytojai, kaip apie institutą atsiliepia buvę ir esami studentai, kokia yra instituto istorija, be kokių darbuotojų visa instituto veikla sustotų, į kokias veiklas gali pasinerti bei kokias tradicijas čia sutiksi… Paklausykit, pažiūrėkit, perskaitykit – sužinosite.

Redakcija

Projekto vadovas: lekt. Vytenis Radžiūnas

Projekto koordinatorė: Gabija Pilipavičiūtė

Rašto raiška:
Vadovas: lekt. Vytenis Radžiūnas

Ieva Janavičiūtė
Kornelija Mykolaitytė
Viktorija Juškauskaitė

Garso raiška:
Vadovas: lekt. Edvardas Kubilius

Augustė Radvilavičiūtė
Karolina Pūtytė
Vilma Kulytė
Indrė Kiršaitė

Vaizdo ir garso raiška:
Vadovas: lekt. dr. Andrius Gudauskas

Gabrielė Buinickaitė
Kotryna Demiančukaitė
Rugilė Merkevičiūtė
Mangirdas Šaparnis