Londono gyventojai per Kalėdas galės skanauti Beatos Nicholson kurto karšto šokolado

Pirmieji migdolinio karštojo šokolado ragavo vilniečiai. Ugnės Rimkutės nuotrauka.
Pirmieji migdolinio karštojo šokolado ragavo vilniečiai. Ugnės Rimkutės nuotrauka.

Pristatydama savo naująją receptų knygą Beata Nicholson atskleidė, kad jau per šias Kalėdas prabangiame Londono prekybos centre „Harrods“ bus prekiaujama karštu šokoladu, pagamintu pagal kulinarės ir jos komandos sukurtą naują technologiją.

Pirmieji šokoladą su migdolais įvertino į naujosios B.Nicholson knygos  „Daugiau daržovių“ pristatymą Vilniuje, knygyne „Pegasas“, susirinkę kulinarės talento gerbėjai. Beata prasitarė besitikinti, kad šį naująjį receptą pamėgs ne tik suaugusieji, bet ir vaikai – mat šokoladas ne tik praturtintas riešutais, bet ir saldesnis nei anksčiau jos kurtasis.  B.Nicholson džiaugėsi, kad lietuviškas produktas prasiskynė kelią į tokį prabangų ir Londono gyventojų ir miesto svečių mėgstamą prekybos centrą.

Ne mažiau dėmesio renginio metu sulaukė ir naujoji B. Nicholson receptų knyga „Daugiau daržovių“.

„Daugelis šiuo metu stengiasi sveikai bei ekologiškai maitintis. Ši knyga yra tiems, kurie nori tai daryti dar ir skaniai“, – teigė knygos autorė. Renginio metu ji nuoširdžiai bendravo su susirinkusiais žmonėmis, vaišino juos šokoladu ir arbata.

 „Harrods“ prekybos centras gyvuoja nuo 1834 metų. Jis yra įsikūręs Londono centre. Šiuo metu „Harrods“ siūlo platų prekių ir paslaugų asortimentą: rūbus vyrams ir moterims, vaikams ir kūdikiams, elektronikos prietaisus, juvelyrinius dirbinius, sporto prekes ir kita. Centre yra 28 restoranai, tiekiantys ir paprastų užkandžių, ir aukščiausios klasės pasaulio virtuvių patiekalų. „Harrods“ per metus apsilanko per 15 milijonų pirkėjų.

Patalpinta: Naujienos