Rektoriaus taurės vyrų krepšinio turnyre – pusfinaliai

Ryan Fung (Flickr) nuotrauka

Vilniaus universiteto (VU) vyrų krepšinio turnyras pasiekė pusfinalį. Keturios geriausios komandos varžysis dėl garbingo kasmetinio titulo – Vilniaus universiteto rektoriaus taurės apdovanojimo. Keturios komandos, demonstravusios aukštą krepšinio lygį, pasirodys pusfinalio varžybose. Tai pasiekė TVM (Tarptautinio verslo mokykla), EF (Ekonomikos fakultetas), GMF (Gamtos mokslų fakultetas) ir FF (Fizikos fakultetas) ekipos.

Ankstesnėse, antrojo turo varžybose vyko du susitikimai dėl 5 ir 7 vietos apdovanojimų. Dėl garbingos 5–osios vietos varžėsi ChF (Chemijos fakultetas) ir MIF (Matematikos ir informatikos fakultetas) krepšinio komandos. Jas, sudėtingose ir įtemptose varžybose, rezultatu 62:49 laimėjo MIF ekipos žaidėjai.

Kitą, nemažiau įspūdingą pergalę iškovojo KF (Komunikacijos fakulteto) krepšininkai, įveikę TF (Teisės fakulteto) krepšininkus. Po finalinio švilpuko, rezultatas buvo 63:46. Demonstruodami puikią sportinę formą, palyginus su praeitų metų pasiekimais Rektoriaus taurės varžybose, KF krepšininkai užėmė 7–ąją vietą.

Pusfinalio varžybos, tarp TVM, EF, GMF ir FF ekipų vyks balandžio mėn. viduryje. Tikslios varžybų datos bei finalų poros nėra aiškios, tačiau VU Sveikatos Ir Sporto Centras (SSC) artimiausiu metu nuspręs būsimų varžybų detales.

Patalpinta: Lietuvoje, Naujienos